Ensam är inte starkast... kul att vi har varandra! 

Norra skärgården är otrolig och består av 10 öar. Hönö, Öckerö, Björkö, Grötö, Kalvsund, Rörö, Källö-Knippla, Hyppeln, Hälsö & Fotö. Det finns mcyket att hitta på och nedan hittar du några av våra kompisar.


Vi har en fantastisk skärgårdsbåt som kör ifrån Stenpiren i Götebor. Här ombord kan man njuta med ett gott glas i handen och fika lite från caféet samtidigt som man njuter av skärgårdsmiljön!


Vill man göra sig fin, behöver man inte alltid lida pin. Hos Lotta & Co blir man alltid behadlad som en i familjen och kommer därifrån fräschare än man varit på länge!


Vill man boka en mindre transport än Kungsö så kan man boka Hönö Båtturer! Här kan man planera in roliga turer på sjön med passande aktiviteter till exempelvis vackra Vinga!


Det finns mycket att hitta på i Norra skärgården. Stanna över en eller två nätter på vårt fantastiska skärgårdshotell. Njut av god mat på Franses och hyr en cykel eller vandra på våra fina vandringsleder som startar ett stenkast från hotellrummet.


Lokal öl när den är som bäst! För att göra något riktigt bra krävs det känsla och passion, något ni finner i smakerna i den fatastiska lokalt producerade ölen.

Josefin på Hav av vallmo förverkligar din blomsterdröm inför ditt bröllop. Hon gör allt från vackra brudbuketter efter dina önskemål till bröllop med extra allt. Vid intresse bokar vi gärna in ett möte där ni i lugn och ro kan gå igenom vilken känsla, blommor och färg ni tänkt er. 

Följ oss i sociala medier!