Catering kring Göteborg

Var en del av vår genuina värld som är full av mat, nöjen & energi!

Vi älskar mat & dryck & vi vill ge dig möjligheten att njuta av det lika mycket som vi på Franses gör. Anlita oss för catering i Göteborg och njut av havets läckerheter och den svenska kulturen.
Vår historia och närhet till havet ger oss tillgång till otroliga råvaror som är få förunnade och våra kockar kreerar otroliga rätter för alla dess smaker!
På Franses är vi noga med kvalitén & jobbar bara med det bästa för att ge just dig det du förtjänar.

Catering för alla tillfällen - området Göteborg

Vi hjälper gärna till med er tillställning och kan stå för allt ifrån mat & transporter till planering & genomföranden. Självklart har vi personal, lokal & porslin om så önskas!

För ett lyckat event är det viktigt att allting klaffar perfekt! För detta kan det ibland underlätta med lite hjälp. Och nej, det är inte att fuska genom att hyra in någon som tar hand om allt det logistiska som att sätta menyer, fixa med porslin, se till att det finns rätt bestick, hålla ordning på all disk och allt annat tråkigt som kommer upp när man skall göra någonting kul! 

Vi finns här för just dig med det du behöver. Vi har erfarenheten, vi har känslan och vi har framför allt glädjen i att göra alla dina vänner och gäster nöjda och glada!
Tänk vad skönt det är att ha en stöttepelare som gör att du slipper ta på dig att någonting är missat eller gjort på fel sätt, för med oss rullar allting som på räls! 

Vi på Franses Skärgårdspub gör allting möjligt!
Hör av dig till info@franses.nu för catering och planering till just din fest.

På återseende! 

Följ oss i sociala medier!