JOBBA HOS OSS

SOMMAREN 2024!

Vi söker kontinuerligt nya medarbetare till krogen och nu även till sommaren 2024! Kanske är du vår nya kollega?

Vi erbjuder tjänster av olika slag, det finns alltid plats för rätt personer på plats!
Ex. på vad du kan "vara" hos oss: kock, servitris, bartender, runner m.m

Läs mer om våra tjänster längre ner!

Alla ansökningar skickas med CV till: familj@franses.nu


Sommar på Franses!

Under sommaren utökar vi vår personalstyrka och du har chans att testa på det som alla människor borde göra - jobba inom resturang!

Vi har ett brett utbud av tjänster och kan garantera att du kommer utvecklas oavsett om du är ny eller erfaren inom branchen.

Fakta om sommartjänster:

Kock
För att kunna vara en del i vårt kök som kock måste du älska högt tempo, vara allert och lyhörd samt trivas bra med att jobba i ett sammansvettsat team. Långa timmar i en pressad miljö är väl det alla kockar längtar efter? Våra kockar har erfarenhet och kunskap att arbeta inom "varmkök". Vi jobbar under sommaren i team av fyra stycken i köket, tre stycken arbetar nere i storköket samt en uppe på vårt "tak-kök". 

"Kallis"
Här behöver du inte ha många år på nacken i ett kök, eller någon vidare utbildning... Du behöver veta hur man lägger in andra (oftast tredje) växeln, många bollar i luften samt suga åt dig instruktioner som en svamp. Har du snabbt för att lära, trivs i höga tempon och ha möjlighet att klättra och utvecklas? Då passar du fint för denna tjänst

Bartender
Våra bartendrar (under sommaren), håller oftast i en form av ansvarsroll. Hen arbetar med att förse servisen med allt de behöver i baren samtidigt som man håller låda med gott humör och serverar våra fantastiska gäster. 
Här måste du ta ett ansvar över en station, så trots att du må vara anställd som bartender, är du ytterst ansvarig över att alla gäster på just din station får hjälp och blir sedda. Servisen är dina förlängda armar! Erfarenhet? Det behövs definitivt goda kunskaper inom barservering, samt ett sinne för att styra medarbetare på ett ödmjukt sätt

Hovmästare
Älskar du att prata med folk!? Har du sinne för att läsa olika personer & styrkan av att hantera "omständiga" gäster? Då är du given för denna tjänsten. På sommaren behöver vi personal som är de första alla våra gäster träffar när de kommer till oss. 
Tre våningar, 4 serveringsområden, ca 500gäster som cirklerar på samma gång, här krävs lite koordination samt någon som har ett "fågelperspektiv" och kan strukturera gästflödet. 
För att bli en av våra hovmästare behöver du kunna behärska svenska & engelska, vara bekväm med att använda datorer & Ipads (för bokningssystem & mail), inte vara rädd för att svara i telefon, samt ha ett sinne för struktur och kunna hantera walkie-talkies 

Servitris
"Ett leende kostar inget" - brukar man säga ibland... här får du betalt för att dela ut leenden! Bra va?
Som servitris hos oss behöver du kunna hålla en god min hela tiden, absolut aldrig hamna i ett såkallat "tunnelseende" & alltid ha raska steg. Du skall kunna bemöta gäster på ett profficionellt & välkomnande sätt samt inte ha problem med att ta beställningar såklart. 
Alla som jobbar hos oss måste kunna bära minst tre tallrikar på samma gång samt känna sig helt trygg med att bära en bricka med dryck för att effektivisera serveringen så bra som det bara går. 

Runner
a.k.a. SPRINGARE! Du som inte har så mycket erfarenhet, eller kanske inte så många år på nacken, här är din chans!
Jobba som Runner på Sveriges största skärgårdspub och få möjligheten att lära dig på ett roligt sätt. Vi skolar konstant in våra runners i olika roller samt lär dom allt vi kan =)  
Alla som jobbar hos oss måste kunna bära minst tre tallrikar på samma gång samt känna sig helt trygg med att bära en bricka med dryck för att effektivisera serveringen så bra som det bara går. 

Följ oss i sociala medier!