Julbord i skärgårdsanda

Julbord i Göteborgs norra skärgård

Julbordet ligger oss alla varmt om hjärtat och dess tratitoner som tar oss tillbaka många generationer. 

Vårt julbord hittar du i Göteborgs skärgård på ön Hönö. Med doft av tjära, bingebrädor, livemusik, knastrande brasa och ljudet från havet som skvalpar utanför, erbjuder vi ett julbord som inspieras av de gamla fiskehistorier och  vävs ihop med kreaktiva klassiker från havet. Kvalitén på våra råvaror i  kombination med den unika miljön gör att julbordet hos oss blir svårslaget. 

Boka ditt julbord hoss oss och skapa nya minnen tillsammans! 

 

Datum för julbord: 27 november, 4 december, 11 december,  18 december 

"Göteborgs bästa julbord! Klassiskt, genuint och alldeles underbart"
-  nöjd kund

Livemusik med: Finne & komp 2021

Livemusik 2020: Emil & Folkfesten spelar folkmusikkryddad pop med sväng, varvat med finstämd akustiskt känsla. 
Bandet spelar alltid med stor glädje, närvaro och värme i musiken.  Emil & folkfesten består av Emil Gullhamn  och Anna Mogren.  De älskar att stå på scen och spela tillsammans, och det märks! De kommer från olika musikbakgrunder, men har hittat nya magiska musikaliska mixar och tolkningar. De blandar både välkända, nyskrivna och poplåtar. 

Emil som sjunger och spelar gitarr, kommer med efarenhet från melodifestivalen. Hon slog igenom med bandet state of Deama, 2013 med hitlåten "falling". Han har även varit med i duon Kaiak, som spelar flitigt både på spotify och radio. 
Anna spelar fiol, nyckelharpa, piano och sjunger. Honm står djupt rotad i den svenska folkmusiken. 

På årets julbord 2020 kommer det bjudas på allt från klassisk julmusik till ösig pop, tillsammans med deras grymma musiker på bas och trummor. En helt fantastiskt kväll som man inte får missa!

 

Följ oss i sociala medier!