Konferens i Göteborgs skärgård

Med havet som närmsta granne har ditt företag möjlighet till en konferens ute i skärgården endast 20km från Göteborg. Vi erbjuder konferens för både små och större företag med möjlighet att skapa nya idéer i våra lokaler mitt på kajen i Hönö klåva. Vi har möjlighet att tillsammans med er skapa en konferens med både mat, övernattning, lån av digital utrusning och aktiviter i skärgårdsanda som passar just erat företag.

Vi erbjuder: 

våra lokaler som är optimala för företagskonferenser och aktiviter. Det gamla vadbinderiet, som Franses skärgårdspub en gång var förr i tiden, har kapacitet att ta emot både mindre och större sällskap. Vid vackert väder kan vi även erbjuda vår uteservering samt vår fantastiska takterass med utsikt över havet och Vinga fyr. Det finns möjlighet att hyra hela vår skärgårdspub eller endast någon av våra tre våningar.

Våning 1: resturang och bar med scen. (ca. 70 sittande i ordinarie sittning, 150 gäster totalt)
Uteservering: med bar utmed kajen och havet precis utanför. (ca. 100 sittande)
Fest-& konferensvåning: lokal med bar. (50-100 sittande, 150 gäster totalt)
Balkong våning 2: stillsam vy över havet. (20-30 sittande)
Bibliotek våning 3: lounge känsla med fåtöljer samt bord och stolar bredvid vår öppna brasa. Böcker som pryder väggarna, magisk utsikt över havet och bar med eget kök. (ca. 20 sittande, 30 gäster totalt)
Takterass: stor takterass som har västkustens bästa utsikt mot Vinga fyr (ca. 40 sittande, 150 gäster totalt)

En konferens utöver det vanliga?

Vi på Franses Skärgårdspub hjälper gärna till att planera er konferens och kan erbjuda flera olika aktiviteter i samband med er vistelse. Mat och dryck är något vi älskar och vi vill ge er en fantastisk matupplevelse. Varför inte en 10-rätters smakmeny eller mat tillagad direkt från havet? Vi erbjuder också dryckesprovning med allt från öl och vin till kaffe och rom. Hos oss i Göteborgs norra skärgård har ni möjlighet att åka på guidad tur till Vinga, sälsafari eller hummerfiske med våra lokala samarbetspartners. Det tar ca 40 min med bil till oss och 30-60 min med båt, vill ditt företag ta er hit med ribbåt, buss, bil eller skuta kan vi självklart även ordna det.

Boka din konferens hos oss!

Välkommen med din förfrågan till jonna@franses.nu

Följ oss i sociala medier!