Dagens Lunch 

Lunch nere på gamla vadbinderiet? Mitt på kajen i Hönö Klåva

Vår lunch är lagad med genuint handplockade varor, bra kvalité till ett bra pris.
Vår personal i köket jobbar hårt för att leverera god mat på säkert sätt och hög kvalité för att du som
kund ska få den bästa smakupplevelsen när du är hos oss.

Vi serverar vår lunch måndag till fredag mellan 11:30-14:30 för 130kr

Inklusive sallad, bröd, kaffe & kaka. Här kan du välja mellan dagens fisk, dagens kött samt dagens vegetariska. Vår lunch & alla våra rätter från menyn går att få Take Away.

Lunchkort för endast 120kr lunchen! 

När du köper vårt lunckort så får du 10 luncher för endast 120kr/st. Du köper hela lunchkortet för 1100kr och vi stämplar på ditt kort efter varje lunch. Det gäller även om du köper med dig lunchen take away. 


Veckomeny:

Nedan meny har vi reservation för mindre ändringar...

Vecka 38:

Veckans veg - Filodegsbakad fetaost med grekisk sallad

Måndag

Kycklingfilé med bulgur, fetaostcréme, rostade grönsaker, ruccola.

Fisk med tomatsås, oliver, friterad potatis, kapris, aioli.

Tisdag

Plommonkarré med gräddsås, brysselkål, kokt potatis, svartvinbärsgelé.

Dillbakad fisk med ärtor, potatisstomp, pepparrotsås.

Onsdag

Pannbiff med pressgurka, löksky, rårörda lingon, persiljeslungad potatis.

Fänkålsbakad fisk med saffransås, rostade tomater, rostad potatis.

Torsdag

Kalkon med dijonsås, gröna bönor, potatisstomp, palsternacka.

Fisk med brynt ansjovissmör, rotfrukter, pepparot, sojabönor.

Fredag

Chiligryta med friterad tortilla, lime, avokadocréme, svartabönor.

Fiskburgare med persiljemajo, rödlök, krispsallad, dillpommes, citron.

Vecka 39:

Veckans veg: Pasta med kantareller, grönkål, västerbottenost & rostade nötter.

Måndag
Bakad fläsksida med hoisinsås, ris, pak choy & cashewnötter.

Panerad fisk med citroncréme, dillslungad potatis, rostad blomkål & sojabönor.

Tisdag

Kålpudding med potatis, rårörda lingon & sky.

Parmesanbakad fisk med sauce vierge, friterad potatis & persiljerot.

Onsdag
Schnitzel med ärtor, rostad potatis, timjansky, kapris, citron & vitlöksmör.

Fisk med vitvinsås, kronärtskocka, kokt potatis & gurksalsa.

Torsdag
Kalvbullar med tomatsås, parmesancréme, pasta & ruccola.

Fisk med dillslungad svamp, kokt potatis, brynt smör, spenat & pepparrot.

Fredag

Friterad kyckling i brioche med chipotlemajo, inlagd gurka & pommes.

Fiskfärsbiff med ärtor, löksallad, hollandaise & potatispuré.



Vi försöker alltid se till att jobba efter ett långsiktigt hållbarhetsperspektiv och minska matsvinnet genom att planera, noggrant välja ut våra råvaror och återvända det som inte kommer till användning för en hållbarare framtid.


All vår mat finns tillgänglig för Take Away såklart 


Följ oss i sociala medier!