Bröllop på Franses

Det är mycket som skall planeras för att ert bröllop ska bli någonting alldeles extra! Kanske vill ni ha en intim genuin dag med bara de närmaste anhöriga eller en stor hejdundrans fest? Vilket som än passar er bäst så kan vi på Franses hjälpa er att lyckas. En bröllopsdag i skärgården i Göteborg är starten på ett nytt, kärleksfullt liv.

Allting är skönare om man får lite hjälp på traven. Vi kan vara med och planera allting ifrån grunden eller bara se till att förse er med lokal, mat eller underhållning… Ni väljer själva! Franses finns alltid till hands när du ska planera ditt livs största dag.

Läs vår bröllopsguide nedan.

Fest på Franses

På Franses kan du abonnera en helt egen våning för 50 års fest, tema fest eller varför inte för en möhippa eller svensexa. De tre olika våningarna erbjuder olika typer av miljöer. På våning 1 har du vår rustika pub med möjlighet för liveband på vår Franses scen. Våning två är vår lite mer exklusiva festvåning perfekt för kalas. På tredje våningen finner du vårt mysiga bibliotek och fantastiska takterass för känsla av lyx och magiskt utsikt över Vinga. 

Kontakta oss nedan för förfrågan:Följ oss i sociala medier!