Julbord i Göteborgs skärgård

I Göteborgs skärgård finner ni många små pärlor men denna oslipade diamant hittar ni bara en utav. Kvalitén på maten i kombination med den unika miljön gör att ditt julbord blir svårslaget.

Julbord med historia hos Franses Skärgårdspub 

Julbordet i år kommer nå nya höjder för alla sinnen, lika så som att puben hyser av Göteborgs gamla historia inom fiske så kommer vi bjuda på ett julbord där alla gamla klassiker vävs ihop med kreativa läckerheter ifrån vårt omgivande hav. Närheten till havet och alla färska råvaror anammar vi på Franses Skärgårdspub fullt ut och det leder till helt otroliga rätter. Kvalitén på alla våra råvaror är vi noga med, våra gäster förtjänar bara det bästa och därav skall de enbart få det bästa.

Julbord - en tradition

Julbordet ligger alla oss varmt om hjärtat och dess traditioner tar oss tillbaka många generationer.
Då passar vår atmosfär bättre än många andra för känslan här får en att mysa ända in i själen med den dova doften av tjära, bingebrädorna, silletunnorna & ljudet ifrån havet som skvalpar utanför väggarna till en varm knastrande brasa.

 


GÖTEBORGS BÄSTA JULBORD

KLASSISKT, GENUINT OCH ALLDELES UNDERBART 


Vokaltrion Smoke Rings Sisters kommer till Franses

med "A Swingin´ Christmas”!  

Denna välsjungande trio bjuder på det allra bästa av både den svenska och amerikanska julrepertoaren från jazzens och swingens guldår. 
Du blir bjuden på älskade klassiker såsom Christmas Song, O helga natt, Jingle Bells och Jul, jul, strålande jul men även på en hel del skruvade versioner. Hur låter egentligen Tänd ett ljus i bossa nova-rytmer och kan Vår julskinka har rymt verkligen sjungas som en sensuell blues? Musikalisk, lekfull julstämning när den är som allra bäst!
Smoke Rings Sisters bildades 2011 för att göra en enda konsert. Men tack vare personkemi och röstklanger blev det många fler konserter. Passionen för jazz och swing var drivkraften, främst mellan åren 1920-1950.

Välkommen till en sprakande helhetsupplevelse med fantastisk musik, tidsenliga kläder och retromikrofoner. En sann tidskapsel i julens tecken!

Litet smakprov: VIDEO

Årets julbord har redan börjat bokats på, så va i god tid för att få din plats.
För att boka: 
KLICKA HÄR
Förköp krävs p.g.a. den stora efterfrågan. 

Följ oss i sociala medier!