Konferens i Göteborg skärgård

Med havet som närmsta granne har ditt företag möjlighet till en konferens ute i skärgården endast 20km från Göteborg. Vi erbjuder konferens för både små och större företag med möjlighet att skapa nya idéer i våra lokaler mitt på kajen i Hönö klåva. Vi har möjlighet att tillsammans med er skapa en konferens med både mat, övernattning, lån av digital utrusning och aktiviter i skärgårdsanda som passar just erat företag.

Vi erbjuder: 

våra lokaler som är optimala för företagskonferenser och aktiviter. Det gamla vadbinderiet, som Franses skärgårdspub en gång var förr i tiden, har kapacitet att ta emot både mindre och större sällskap. Vid vackert väder kan vi även erbjuda vår uteservering samt vår fantastiska takterass med utsikt över havet och Vinga fyr. Det finns möjlighet att hyra hela vår skärgårdspub eller endast någon av våra tre våningar.

Våning 1: resturang och bar med scen. 70 personer.
Uteservering: med bar utmed kajen och havet precis utanför. 150 personer.
Fest-& konferensvåning: mellan 50-100 personer, beroende på placering av bord.
Balkong våning 2: mellan 20-30 personer som kan njuta av stillsam vy över havet.
Bibliotek våning 3: lounge känsla med fåtöljer samt bord och stolar bredvid vår öppna brasa. Böcker som pryder väggarna, magisk utsikt över havet och bar med eget kök. Mellan 20-30 personer får plats på denna våning inomhus. Möjlighet att använda både festvåning och balkong ihop.
Takterass: stor takterass som har västkustens bästa utsikt mot Vinga fyr.
Möjlighet att använda både biblioteket och takterassen ihop. 60 sittplatser.

Halvdag

Konferens med lunch eller middag i våra härliga lokaler. En halvdag med möjlighet att skapa nya kreativa idéer med
havet precis utanför. Lån av teknisk utrusning ingår. Pris enligt offert på förfrågan 

Heldag

Konferens med lunch och middag i vår rustika skärgårdspub. En dag där ni tillsammans kan göra aktiviter och
ha möten i vår vackra skärgårdsmiljö. Lån av teknisk utrustning ingår. Pris enligt offert på förfrågan 

2 dagars 

Konferens i två dagar i våra härliga lokaler med möten och aktiviter. Lunch, middag och övernattning på öns vackra skärgårdshotell eller annat boende efter önskemål. Lån av teknisk utrusning ingår.Pris enligt offert på förfrågan 

En konferens utöver det vanliga?

Vi på Franses Skärgårdspub hjälper gärna till att planera er konferens och kan erbjuda flera olika aktiviteter i samband med er vistelse. Mat och dryck är något vi älskar och vi vill ge er en fantastisk matupplevelse. Varför inte en 10-rätters smakmeny eller mat tillagad direkt från havet? Vi erbjuder också dryckesprovning med allt från öl och vin till kaffe och rom. Hos oss i Göteborgs norra skärgård har ni möjlighet att åka på guidad tur till Vinga, sälsafari eller hummerfiske med våra lokala samarbetspartners. Det tar ca 40 min med bil till oss och 30-60 min med båt, vill ditt företag ta er hit med ribbåt, buss, bil eller skuta kan vi självklart även ordna det.

Hummerfiske, sälsafari, guidad tur till Vinga fyr
10 rätters smakmeny eller mat tillagad direkt från havet
Dryckesprovning
Cykeltur
Bada
Tur med ribbåt

Musslor på kusten
Konferens

Boka din nästa konferens hos oss! 

Välkommen att boka via info@franses.nu.
Vi ser fram emot att få ta hand om erat företag och ge er möjlighet till att skapa nya ideér och upplevelser tillsammans.

Följ oss i sociala medier!