* 031 - 386 00 56* info@franses.nu

Julbord i Göteborgs skärgård

I Göteborgs skärgård finner ni många små pärlor men denna oslipade diamant hittar ni bara en utav. Kvalitén på maten i kombination med den unika miljön gör att ditt julbord blir svårslaget.

Julbord med historia hos Franses Skärgårdspub 

Julbordet i år kommer nå nya höjder för alla sinnen, lika så som att puben hyser av Göteborgs gamla historia inom fiske så kommer vi bjuda på ett julbord där alla gamla klassiker vävs ihop med kreativa läckerheter ifrån vårt omgivande hav. Närheten till havet och alla färska råvaror anammar vi på Franses Skärgårdspub fullt ut och det leder till helt otroliga rätter. Kvalitén på alla våra råvaror är vi noga med, våra gäster förtjänar bara det bästa och därav skall de enbart få det bästa.

 

                                                  

 

Julbord - en tradition

Julbordet ligger alla oss varmt om hjärtat och dess traditioner tar oss tillbaka många generationer. Då passar vår atmosfär bättre än många andra för känslan här får en att mysa ända in i själen med den dova doften av tjära, bingebrädorna på borden & ljudet ifrån havet som skvalpar utanför väggarna.

Göteborgs bästa Julbord – klassist, genuint och alldeles underbart 

 


Med våran levande scen skall ni alltid kunna få möjligheten att njuta utav livemusik ifrån de bästa av de bästa musikerna! 
Både lokala talanger som värdsvana artister besöker oss året runt och jul samt musik hör ju lite ihop!

Vi gör det som vi gör bäst, serverar otrolig mat i en härlig atmosfär till livemusik som tillfredsställer alla dina sinnen till den optimala upplevelsen!

 

Fira in julen med oss!

 

 

 

Copyright © Havssulan Fest & Event AB, 2018